ОНЛАЙН МАГАЗИН

В НАШИЯТ " ОНЛАЙН МАГАЗИН" ЩЕ НАМЕРИТЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПЛАТОВЕ, ДЕСЕНИ И РАЗЛИЧНИ АКСЕСОАРИ ЗА ПЕРДЕТА, КОИТО ЩЕ ПРИДАДАТ ЗАВЪРШЕН ВИД НА ВАШИЯТ ДОМ.


КОНСУЛТАЦИИ ПО ТЕЛЕФОНА

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, ОТНОСНО ПОРЪЧКАТА ИЛИ ЗА ВЗИМАНЕТО НА РАЗМЕРИ НА ПЕРДЕТА ИЛИ ЗА НЕЩО ДРУГО, КАКВОТО И ДА Е, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ!


ДИЗАЙН

ДИЗАЙНЕРСКА КОНСУЛТАЦИЯ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ОТ НАШ ЕКИП ДИЗАЙНЕРИ, ДИРЕКТНО ПО ТЕЛЕФОНА. С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ПОМОГНЕМ В ИЗБОРЪТ ВИ НА ПЛАТОВЕ ИЛИ КОМБИНАЦИИТЕ ЗА ПЕРДЕТА ИЛИ АКСЕСОАРИТЕ ЗА ТЯХ. САМО НИ СЕ ОБАДЕТЕ.


ВЗИМАНЕ НА РАЗМЕРИ

ПРАВИЛНОТО ВЗИМАНЕ НА РАЗМЕРИ Е СТРОГО СПЕЦИФИЧНА ДЕЙНОСТ, КОЯТО ВОДИ ДО УСПЕШНОТО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ДАДЕН ПРОЕКТ. С РОЛЕТКА, ВЗЕМЕТЕ РАЗМЕРА ОТ ТАВАНА ДО ПОДА И В ДВАТА КРАЯ НА ТАВАНА ИЛИ НА КОРНИЗА, АКО ИМАТЕ. ДЪЛЖИНАТА НА КОРНИЗА ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 20 СМ ПОВЕЧЕ ОТ ЛЯВО И ДЯСНО НА ПРОЗОРЕЦА.


УШИВАНЕ И РАЗКРОЯВАНЕ

УШИВАНЕТО И РАЗКРОЯВАНЕТО СА ПРОЦЕСИ,КОИТО ИЗИСКВАТ ОПИТ И ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ. НИЕ СМЕ ЗАПОЗНАТИ С ОСОБЕНОСТИТЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ РАЗНООБРАЗНИТЕ ВИДОВЕ МАТЕРИИ И ПЛАТОВЕ. НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ В ИЗБОРЪТ НА ПРАВИЛНИЯТ, ШИРИТ( ПЕРДЕЛЪК) ЗА КРАЙНИЯ ВИД НА ПЕРДЕТАТА ВИ.


МОНТАЖИ

ИЗБОРЪТ И МОНТАЖА НА КОРНИЗА ИМАТ КЛЮЧОВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЦЯЛОСТНАТА ВИЗИЯ НА ПЕРДЕТАТА, А ОТ ТАМ И НА ВИЗИЯТА НА САМАТА СТАЯ. МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАШИТЕ ДИЗАЙНЕРИ ЗА ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА ВИДЪТ КОРНИЗИ И ЗА ТЕХНИЯТ МОНТАЖ.